Vesterbro 53 1. tv., 9000 Aalborg

3 værelses lejlighed på 104 m² Tilbage

Her er muligheden for at leje en rigtig hyggelig lejlighed med to altaner.

Lejligheden er indrettet med en stor entre, hvor der er god plads til at komme af med både sko og overtøj. Herudover indeholder lejligheden et pænt køkken, hvorfra der er udgang til en vestvendt altan. I køkkenet er der monteret ovn, komfur, emhætte samt køle-/fryseskab. Lejligheden indeholder også et forholdsvis stort badeværelse, samt to store gode regulære værelser, hvorfra der er udgang til en østvendt altan fra det ene værelse.

Endvidere indeholder lejligheden en dejlig stue med stuklofter og et stort vinduesparti, så der er et rigtig godt lysindfald i stuen. Lejligheden er indrettet med franske døre imellem stuen og det ene værelse, og udlejer er indstillet på at sætte matteringsfolie eller andet for de franske døre, hvis den nye lejer ønsker dette.

Der er mulighed for frit at vælge internetudbyder, der kan blandt andet vælges imellem Stofa, MaxSpeed, Hiper og Kviknet m.fl.

Ejendommen er indrettet med cykelkælder, så man kan få cyklen ind i både tørvejr og sikkerhed, og der medfølger et depotrum i kælderen til lejligheden.

Der er elevator i ejendommen, og ejendommen indeholder desuden et flot og nyrenoveret indgangsparti.

Der betales alene aconto varme, idet vandforbruget er indeholdt i huslejen.


 

Om ejendommen Hafniahus

I 1930’erne blev ejendommene langs Vesterbro etableret i forlængelse af, at Limfjordsbroen blev bygget, og CALUM’s ejendom ”Hafniahus” blev opført i 1935.

Ejendommen er opført med 21 store herskabslejligheder i varierende størrelser fra 67 m² til 106 m². Lejlighederne er indrettet som 2- og 3-værelseslejligheder med højt til loft og flotte stuklofter. Ejendommen blev opført til det bedre borgerskab, så nogle af lejlighederne er indrettet med ”skjult” pengeskab og klokke til tilkald af stuepige (som dengang boede i mindre værelser i tagetagen), så ejendommen har mange fine og hyggelige karaktertræk.

Lejlighederne har generelt et godt lysindfald, lyse trægulve og rummelige badeværelser med plads til montering af vaskemaskine. Herudover er mange af lejlighederne indrettet med indbyggede skabe i soveværelserne, hvor skabene har flotte udskæringer og er meget rummelige. Næsten alle lejlighederne har altan og flere af lejlighederne og to altaner, hvoraf den ene er stor, så der er god plads til at have både grill og bord med stole rundtom.

Der er elevator i ejendommen, og ejendommens entre er blevet flot renoveret med respekt for den gamle stil i ejendommen.

Desuden er der cykelkælder i ejendommen samt vaskekælder, og ved siden af vaskekælderen er der to store tørrerum, som kan aflåses, og herudover er der kælderrum til alle lejlighederne.

Lige bag ejendommen ligger en stor offentlig parkeringsplads, hvortil man kan købe parkeringskort hos Aalborg Kommune.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg med kun 600 meter til Aalborg Busterminal og togstationen, så det er nemt at komme til studie eller til arbejdet.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
Vibe Møller • tlf. 22974917 • vm@calum.dk

Husleje8.295 kr./md.
Aconto700 kr.
Depositum24.885 kr.
Forudbetalt leje8.295 kr.
Indflytningspris42.175 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
BoligtypeLejlighed
Værelser3
Areal104 m²
Overtagelse01. mar 2022
EnergimærkeD
ElevatorJa
AltanJa
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.

 
 

Tak for din henvendelse - du hører fra os snarest!