Vesterbro 70 3. mf., 9000 Aalborg

3 værelses lejlighed på 106 m² Tilbage

Stor delevenlig 3-værelseslejlighed med adgang til dele-bil.

Lejligheden er indrettet med en bred fordelingsgang hvor der er god plads, et soveværelse med adgang til badeværelset samt to meget store stuer, hvor der er et rigtig godt lysindfald, så stuerne er lyse og dejlige at opholde sig i. Den ene af stuerne kan sagtens anvendes som et værelse, hvor der vil være god plads til både en seng og skrivebordsplads m.v. Fra fordelingsgangen er der ligeledes adgang til et toilet og herudover indeholder lejligheden et køkken, hvor der er masser af både skabsplads og bordplads. I køkkenet er der ovn og komfur, og herudover vil der inden lejers indflytning bliver monteret et køle-fryseskab samt en kombi vaske-/tørretumbler.

Vi har som udlejer købt en el-bil, der skal fungere som en dele-bil for vores lejere, der bo i Aalborg midby. Bilen bliver leveret formentlig i løbet af september måned, hvorefter vores lejere får mulighed for at leje bilen via en app, og der følge to timer gratis kørsel med hver måned i det første halve år.

Ejendommen ligger helt centralt i Aalborg, og der er bus-stoppesteder lige uden for døren, så det er også utrolig nemt at komme til studiet / arbejdet med offentlig transport.

Der er mulighed for frit at vælge internetudbyder, der kan blandt andet vælges imellem Stofa, MaxSpeed, Hiper og Kviknet m.fl.

Der er mulighed for at leje parkeringsplads i Plaza, som ligger 1 minuts gang fra lejligheden.

Der betales alene aconto varme, idet vandforbruget er indeholdt i huslejen.

Om ejendommen Bispensgade / Vesterbro

Ejendommene er opført i år 1934 og indeholder både erhvervslejemål og 28 gode boliger i varierende størrelser fra 67 m² til 176 m².

Lejlighederne i ejendommene er indrettet som 1-5-værelses lejligheder, hvor soveværelserne er placeret mod bagsiden af ejendommen, hvilket betyder, at eventuel trafik fra Vesterbro ikke kan høres. Herudover er der lydisolerede ruder i ejendommene, så man næsten ikke kan høre trafikken på Vesterbro. Lejlighederne har generelt et godt lysindfald samt gode stuer og værelser med højt til loftet, så man får en rigtig god rumfornemmelse, når man er i lejlighederne. De fleste af lejlighederne har karnap i stuen, hvilket giver en hyggelig stemning i rummet. Herudover har de fleste af lejlighederne altaner ud mod bagsiden af ejendommen, hvor der er morgen/formiddagssol.

Ejendommene ligger i hjertet af Aalborg og med busstoppested til de fleste af busserne i Aalborg næsten lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet/arbejdet.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
Vibe Møller • tlf. 22974917 • vm@calum.dk
 

Husleje6.995 kr./md.
Aconto800 kr.
Depositum20.985 kr.
Forudbetalt leje6.995 kr.
Indflytningspris35.775 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
BoligtypeLejlighed
Værelser3
Areal106 m²
DelevenligJa
OvertagelseSnarest
EnergimærkeD
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.

 
 

Tak for din henvendelse - du hører fra os snarest!