Vesterbro 99 3. 4., 9000 Aalborg

2 værelses lejlighed på 84 m² Tilbage

Dette er en stor og lys 2-værelseslejlighed, der er indrettet med en lille entre, dejligt køkken med køle-/fryseskab, ovn, komfur og emhætte. Herudover indeholder lejligheden et dejligt badeværelse med en stor bruseniche samt hvor der i badeværelset er monteret en vaskemaskine. Herudover indeholder lejligheden et stort soveværelser med masser af skabe samt en skøn stue, der har et rigtig godt lysindfald.

Ejendommen har en lækker tagterrasse, hvor der er sol det meste af dagen.

Der er to elevatorer i ejendommen, og ejendommen ligger lige oven på en Netto-butik, så man nemt og hurtigt kan få handlet ind.

Der medfølger et kælderrum til lejligheden, og der er en stor og lun cykelkælder, hvor man trygt kan lade sin cykel stå.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg og med busstoppested lige uden for døren. Desuden er der mulighed for at parkere tæt ved ejendommen.

Se video af lejligheden her:
 

 

Om ejendommen Vesterbro 99

Ejendommen er opført i 1965 med 27 gode boliger i varierende størrelser fra 71 m² til 92 m² samt et stort erhvervslejemål i stueetagen, der er udlejet til dagligvarebutikken Netto. Dette giver lejerne i ejendommen en fantastisk mulighed for at handle dagligvarer på vej hjem fra studiet/arbejdet. Herudover er der yderligere et erhvervslejemål på 2. sal, der er udlejet til Tandlæge Carl Juhl Nielsen.
Lejlighederne i ejendommen er indrettet som 2- og 3-værelseslejligheder med soveværelserne placeret mod bagsiden af ejendommen, hvor der er helt stille. Herudover er der lydisolerede ruder i ejendommen, så man næsten ikke kan høre trafikken på Vesterbro. Der er desuden etableret en skøn sydvendt tagterrasse, hvor der  er sol det meste af dagen, så der er gode muligheder for at sidde ude og nyde solen.

Lejlighederne har generelt et godt lysindfald samt rummelige badeværelser med plads til montering af vaskemaskine. Herudover er mange af lejlighederne indrettet med walk-in-closet i soveværelserne, og køkkenerne er generelt så store, at der er plads til, at man kan have spiseplads i køkkenet. 

Der er to elevatorer i ejendommen og alle lejemål har sit eget kælderrum. Desuden er der en god tør cykelkælder, så man kan have sin cykel, barnevogn eller lignende til at stå sikkert, lunt og tørt.

Lige bag ved ejendommen ligger Netto’s parkeringsplads, og der er desuden mulighed for at finde gratis parkeringspladser i området.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg og med busstoppested til de fleste af busserne i Aalborg lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet/arbejdet.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
Vibe Møller • tlf. 22974917 • vm@calum.dk

Husleje6.795 kr./md.
Aconto550 kr.
Depositum20.385 kr.
Forudbetalt leje6.795 kr.
Indflytningspris34.525 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
BoligtypeLejlighed
Værelser2
Areal84 m²
OvertagelseSnarest
EnergimærkeD
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.

 
 

Tak for din henvendelse - du hører fra os snarest!