Ågades Passage 18 1. th., 9000 Aalborg

3 værelses lejlighed på 81 m²

Midt i Aalborg ligger disse flotte ejendomme i Ågades Passage, som rummer 102 dejlige lejligheder fra 1993.

Denne lejlighed, som er renoveret indenfor nyere tid, er indrettet med en rummelig entre/fordelingsgang med adgang til et flot badeværelse. Herudover indeholder lejligheden en stor rummelig stue i åben forbindelse til det flotte køkken. Køkkenet er indrettet så man kan benytte det til hyggeligt samvær med venner og familie, hvor du nemt kan skabe dit flotte personlige udtryk i køkkenet. I køkkenet er der installeret ovn, komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. Endvidere er der 2 rummelige værelser.

Herudover er der tilknyttet et festlokale, som kan lejes, hvilket giver rigtig gode muligheder for at kunne holde større arrangementer, men stadig være tæt på de vante omgivelser. Der er endvidere tilknyttet et fitness-rum som man frit kan benytte som lejer, når man har tid og lyst til at træne. Endelig er der indrettet et gæsteværelse, man kan leje, hvis man får overnattende gæster.

Som lejer i Ågades Passage får man også adgang til en delebil, der er gratis i 24 sammenhængende timer hver måned.

Der er mulighed for frit at vælge internetudbyder, der kan blandt andet vælges imellem YouSee, MaxSpeed, Hiper og Kviknet m.fl.

Aconto forbrug dækker over kr. 200 til vand og kr. 350 til varme.

Om ejendommen Ågades Passage

Midt i byen ligger hyggelige Ågades Passage, som rummer 102 dejlige lejligheder. Ågades Passage er opført i 1993.

Her har du muligheden for at flytte i pæne istandsatte lejligheder, hvor du får rigtig mange kvadratmeter for pengene! Både hvis du ønsker en 2- eller 3-værelses.

Alle lejlighederne er bygget med store rummelige badeværelser, samt mulighed for lejligheder med både åbne og mere aflukkede køkkener.
I fire ud af seks ejendomme er der ligeledes elevator, så det er let at komme til og fra hjemmet.

Til ejendommen er der også tilknyttet et festlokale, som kan lejes. Dette giver rigtig gode muligheder for at kunne holde større arrangementer, men stadig være tæt på de vante omgivelser. Endvidere er der i ejendommen indrettet et fitness-rum, som man frit kan benytte som lejer, når man har tid og lyst til at træne. Endelig er der i ejendommen også indrettet et gæsteværelse med tilhørende badeværelse, man kan leje, hvis man får overnattende gæster, der ønsker deres eget værelse.

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

 

Booking af gæsteværelse

Som boende lejer i Ågades Passage har du mulighed for at leje et dejligt gæsteværelse med dobbeltseng samt eget bad og toilet.
Ved leje af gæsteværelset kan indflytning ske fra startdatoen kl. 13:00, mens udflytningen skal ske på ophørsdatoen senest kl. 11:00. Dyner og puder forefindes i værelserne, men man skal selv medbringe sengelinned, håndklæder samt sæbe m.v.

Prisen for leje af gæsteværelset fra en hverdag kl. 13:00 til en hverdag kl. 11:00 er kr. 275 pr. overnatning. Prisen for leje af gæsteværelset i en weekend er kr. 550 for perioden fredag kl. 13:00 til mandag kl. 11:00. Bookingen kan senest afbestilles en uge forinden.

Lejer skal selv sørge for en komplet udluftning og slutrengøring af værelset. inkl. bad og toilet, dog kan rengøring mod betaling bestilles ved bookingen. Rengøringen afregnes efter medgået tid. Efter afleveringen af gæsteværelset vil viceværten gennemgå og kontrollere værelset, og lejer hæfter for eventuel mangelfuld rengøring eller eventuelle skader.

For leje af gæsteværelset skal CALUM Ejendomme kontaktes gennem CALUM-app.
Nøgle og nøglebrik udleveres af ejendommens vicevært.

Se kalenderen for gæsteværelset: Tryk her

 

Booking af festlokale

Festlokalet udlejes alene til boende lejere i Ågades Passage. Der er plads til 60 personer i festlokalet.

For booking af festlokalet skal CALUM Ejendomme kontaktes gennem CALUM-app.
Nøgle udleveres af ejendommens vicevært.

Prisen for leje af festlokalet fra en hverdag kl. 13.00 til en hverdag kl. 08.00 er kr. 450.
Prisen for leje af festlokalet i en weekend er kr. 900 for perioden fredag kl. 13:00 til mandag kl. 08.00.
Bookingen kan senest afbestilles en uge forinden.

Lejer skal selv sørge for en komplet udluftning og slutrengøring af lokalet inkl. toiletter og køkken, dog kan rengøring mod betaling bestilles ved bookingen. Rengøringen afregnes efter medgået tid. Efter afleveringen af fælleslokalet vil viceværten gennemgå og kontrollere lokalet, og lejer hæfter for eventuel mangelfuld rengøring eller eventuelle skader. Ved leje af festlokalet til aftenarrangementer skal det oplyses, at strømmen til musikanlægget bliver taget kl. 24:00, da der ikke må spilles musik efter dette tidspunkt.

Se kalenderen for festlokalet: Tryk her

For yderligere informationer om lejemulighederne kontaktes CALUM Ejendomme gennem
CALUM-app

Husleje
8.495 kr./md.
Aconto
550 kr.
Depositum
25.485 kr.
Forudbetalt leje
8.495 kr.
Indflytningspris
42.475 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
3
Areal
81 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
1. juni 2024
Energimærke
C
Elevator
Nej
Husdyr tilladt
Ja, tilladelse til hund kan gives
Senior venlig
Ja
Altan
Nej
Mulighed for parkering
Nej
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.