Strandvejen 3, 9000 Aalborg

Plaza er en af Aalborgs flotteste ejendomme og er til de lejere, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og design. Ejendommen entreres via en stor og flot lobby, som giver følelsen af at være på et luksushotel, og der er den flotteste udsigt fra lejlighederne, hvorfra man kan se byens pejlemærker som Budolfi Kirke, Aalborg Tårnet og AaB Station.

Lejligheder har en stor altan, hvorfra man kan se Aalborgs pulserende liv samt Limfjorden, og alle lejlighederne er indrettet med en skøn blanding af hyggelig atmosfære og eksklusive løsninger, og lejlighederne er skønt indrettet med lyse rum og gode materialer. Der er 31 lejligheder i Plaza bygningen, hvoraf vi ejer 6 af lejlighederne. Der er elevator i ejendommen hvorfra man kan køre direkte til parkeringshuset i kælderen, hvor man kan leje en eller flere parkeringspladser.

Med en lejlighed i Plaza har man en topplacering centralt i Aalborg City, hvor der er restauranter, caféer, butikker og spændende oplevelser placeret som perler på en snor omkring ejendommen. Hertil er man tæt på smuk natur, som man kan nyde med en dukkert i Havnebadet, en grøn gåtur langs Fjorden eller i Jomfru Ane Parken. Ungerne har kun 150 meter til skole, og de er ydermere nær idrætsfaciliteter.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk