Alexander Foss Gade 18, 9000 Aalborg

“Gavlhuset”, som bygningen hedder, er et spændende, lyst og enkelt etagebyggeri, hvor arkitekturen tager udgangspunkt i den tidligere industribygning og dermed mixer gammelt og nyt.

De smukke gamle facader med lyst tegl mod Alexander Foss Gade er bevarede og står i flot kontrast til den moderne, brune pladefacade bagved. På den modsatte side mod gårdrummet er skabt et interessant og moderne hus, hvor den brune facade er kombineret med hvide plader og trælister. De enkle og robuste materialer tåler dagligt slid og patinerer smukt over tid.

På bagsiden af huset er der et hyggeligt gårdmiljø, hvor du kan få græs under tæerne og nyde solen i de smukke, grønne omgivelser. Her finder du også et mindre depothus, der skaber læ og afskærmning fra vejen, hvor hver bolig også har sit eget opbevaringsrum. Derudover er der masser af plads til at parkere din cykel.

Eternitten er et af Aalborgs tidligere industrikvarterer, der de seneste år er blevet forvandlet til en attraktiv bydel med masser af charme og sjæl. Blandt nye og moderne bygninger står stadig Eternitfabrikkens historiske siloer, hvoraf den ene i dag huser et museum og er prydet med et street art-portræt af en tidligere arbejder.

En trappe forbinder desuden Eternitten med Vandværksparken, så du også har et skønt, grønt område inden for rækkevidde.

Ellers banker byens puls lige om hjørnet. Fra Gavlhusene er der kun to kilometer til Aalborg Midtby, som byder på masser af specialforretninger, shopping, caféer og hyggelige spisesteder i de fine brostensgader og historiske bindingsværkshuse.

Fra Gavlhusene har du også gode forbindelser til resten af landet med nem adgang til E45 og både busterminalen og banegården 1.500 meter væk.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk