Ikarosvej 4-50, 9210 Aalborg SØ

24 eksklusive rækkehuse på Kildehøj 

På denne attraktive grund på Kildehøj ligger rækkehusbebyggelsen smukt placeret i et grønt og kuperet landskab, med en fabelagtig udsigt ud over det grønne landskab ud over Indkildedalen.
Hele området er i øvrigt omkranset af et grønt skovbælte, som omkranser de grønne fællesarealer foran bebyggelserne.

Bebyggelsen består af 24 eksklusive udlejningsboliger, som er organiseret i 5 stænger, der alle ligger, så de har en smuk udsigt. Hovedparten af boligerne er 4 rums boliger på henholdsvis 108 og 116 m². Nogle boliger er indrettet som 5-værelses rækkehuse og har en 3. etage med et sove-/opholdsrum med tilhørende tagterrasser mod syd og er på 135 m². Alle boligerne har store svævende altaner med udgang fra stueplan.

CALUM har lagt vægt på at skabe et projekt med en lys, enkel og venlig arkitektur. At få skabt varierende og funktionelle boliger med en enkel indretning.  At skabe oplevelsesrige rum og opholdsarealer med mulighed for ophold og leg. At anvende kvalitets materialer der tåler dagligt slid og patinerer smukt over tid. At leve op til miljømæssig bæredygtighed. At leve op til lave driftsudgifter og varmeudgifter i boliger.
Byggeriet fremstår i en kombination af lyse og mørke teglsten, der matcher området og tidens trend.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk