Vi ejer i dag både bolig- og erhvervslejemål i både Aalborg, København og Århus. Vores ejendomme er enten nyopførte ejendomme på gode beliggenheder eller unikke ældre bygninger, der både har historie, flot arkitektur og helt centrale placeringer.

Vi vil gerne bidrage til at højne boligstandarden generelt, hvilket er årsagen til at vi ombygger og renoverer en stor del af vores lejemål. Vi har prioriteret unikke ældre ejendomme med spændende historie, flot arkitektur og fantastiske beliggenheder, og når der er mulighed for det, renoverer vi gerne lejemålene løbende.

Herudover har vi bygget nye ejendomme, som er opført efter samme principper, og hvor det er muligt, har vi prioriteret store terrasser, gårdhaver eller altaner, da fantastiske udearealer, store som små, er noget, vores lejere værdsætter højt. Vi har tænkt over detaljerne og funktionaliteten i boligerne, med henblik på at det skal være boliger man ønsker at blive boende i, i lang tid.

Vores lejere er sammen med vores erhvervs- og boligudlejningsejendomme vores største aktiver, og vi ønsker at yde en god indsats, så vores lejere er glade for deres erhvervslejemål eller bolig – Gevinsten for os, ud over glæden ved at se ejendommene udvikle sig, er gode og langvarige relationer til vores lejere.