Bispensgade 34 2., 9000 Aalborg

2 værelses lejlighed på 78 m²

Her udlejes en stor 2-værelseslejlighed med en god beliggenhed ved gågaden i Aalborg – tæt ved Tyren.

Lejligheden er indrettet med en fordelingsgang, hvorfra der er adgang til et stort soveværelse hvor der er god plads til både at have sin seng og et skrivebord, så der er god plads til at have sin studieplads i soveværelset. Fra fordelingsgangen er der ligeledes adgang til køkkenet, hvor der er plads til montering af en vaskemaskine, som udlejer gerne køber og installerer inden lejers indflytning.

Der er ligeledes adgang til en lys stue fra fordelingsgangen, og stuen er hyggeligt indrettet med store vinduer, så der kommer et godt lysindfald i stuen. Endelig er der fra fordelingsgangen adgang til badeværelset, hvor der er mulighed for at gå i bad uden at plaske hele badeværelset til med vand.

Ejendommen ligger helt centralt i Aalborg, og der er bus-stoppesteder lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet / arbejdet med offentlig transport.

Der betales alene aconto varme, idet vandforbruget er indeholdt i huslejen.

Der er mulighed for at leje parkeringsplads i Plaza, som ligger 1 minuts gang fra lejligheden.

Der kan ikke gives tilladelse til husdyr i denne ejendom
(og der gives ingen sær-tilladelser til en lille hund eller indekat)
Adgang til en dele-bil:
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil. Bilen lejes via en App, og de første 2 timer er gratis hver måned frem til den 30. juni 2022.

Om ejendommen Bispensgade / Vesterbro

Ejendommene er opført i år 1934 og indeholder både erhvervslejemål og 28 gode boliger i varierende størrelser fra 67 m² til 176 m².

Lejlighederne i ejendommene er indrettet som 1-5-værelses lejligheder, hvor soveværelserne er placeret mod bagsiden af ejendommen, hvilket betyder, at eventuel trafik fra Vesterbro ikke kan høres. Herudover er der lydisolerede ruder i ejendommene, så man næsten ikke kan høre trafikken på Vesterbro. Lejlighederne har generelt et godt lysindfald samt gode stuer og værelser med højt til loftet, så man får en rigtig god rumfornemmelse, når man er i lejlighederne. De fleste af lejlighederne har karnap i stuen, hvilket giver en hyggelig stemning i rummet. Herudover har de fleste af lejlighederne altaner ud mod bagsiden af ejendommen, hvor der er morgen/formiddagssol.

Ejendommene ligger i hjertet af Aalborg og med busstoppested til de fleste af busserne i Aalborg næsten lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet/arbejdet.
For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
5.395 kr./md.
Aconto
450 kr.
Depositum
16.185 kr.
Forudbetalt leje
0 kr.
Indflytningspris
22.030 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
2
Areal
78 m²
Overtagelse
Snarest
Energimærke
D
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.