Bispensgade 34 2. th., 9000 Aalborg

3 værelses lejlighed på 96 m² beliggende på hjørnet af Bispensgade med store vinduespartier, der giver en masse lys.

Her udlejes en stor flot 3-værelses lejlighed med en god beliggenhed ved gågaden i Aalborg – tæt ved Tyren.

Lejligheden er indrettet med en fordelingsgang med skabe, hvorfra der er adgang til et stort soveværelse hvor der er god plads til både at have sin seng og et skrivebord, så der er god plads til at have sin studieplads i soveværelset. Fra gangen er der endvidere adgang til et godt badeværelse med plads til en vaskemaskine og tørretumbler. Fra fordelingsgangen er der ligeledes adgang til køkkenet med køle-/fryseskab, emhætte, ovn og komfur.

Der medfølger:
Vaskemaskine
Kølefryseskab
Emhætte
Ovn
Komfur

Der er ligeledes adgang til en stor lys stue fra fordelingsgangen, der er i direkte forbindelse med den anden hyggelige stue. Stuerne er hyggeligt indrettet med store vinduer, så der kommer et godt lysindfald i stuen. For enden af gangen er der også adgang til et meget stort disponibelt rum, der blandt andet kan bruges til opbevaring.

Ejendommen ligger helt centralt i Aalborg, og der er bus-stoppesteder lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet / arbejdet med offentlig transport.

Der er mulighed for at leje parkeringsplads i Plaza, som ligger 1 minuts gang fra lejligheden.

Adgang til en dele-bil:
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at låne / leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil.
Bilen lejes via en App for CALUM’s lejere, og de første 24 timer er gratis hver måned, herefter koster det kr. 30 pr. påbegyndt halve times kørsel.

Om ejendommen Bispensgade / Vesterbro

Ejendommene er opført i år 1934 og indeholder både erhvervslejemål og 28 gode boliger i varierende størrelser fra 67 m² til 176 m².

Lejlighederne i ejendommene er indrettet som 1-5-værelses lejligheder, hvor soveværelserne er placeret mod bagsiden af ejendommen, hvilket betyder, at eventuel trafik fra Vesterbro ikke kan høres. Herudover er der lydisolerede ruder i ejendommene, så man næsten ikke kan høre trafikken på Vesterbro. Lejlighederne har generelt et godt lysindfald samt gode stuer og værelser med højt til loftet, så man får en rigtig god rumfornemmelse, når man er i lejlighederne. De fleste af lejlighederne har karnap i stuen, hvilket giver en hyggelig stemning i rummet. Herudover har de fleste af lejlighederne altaner ud mod bagsiden af ejendommen, hvor der er morgen/formiddagssol.

Ejendommene ligger i hjertet af Aalborg og med busstoppested til de fleste af busserne i Aalborg næsten lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet/arbejdet.
For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
6.995 kr./md.
Aconto
700 kr.
Depositum
20.985 kr.
Forudbetalt leje
6.995 kr.
Indflytningspris
34.975 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
3
Areal
96 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
01. februar 2024
Energimærke
D
Elevator
nej
Husdyr tilladt
nej
Senior venlig
nej
Altan
nej
Mulighed for parkering
nej
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.