Bispensgade 34 4. th., 9000 Aalborg

Helt nyrenoveret 5-værelses udsigtslejlighed beliggende lige ved Tyren centralt i Aalborg

Velkommen til denne helt unikke flotte nyrenoveret lejlighed på 150 m² beliggende på hjørnet af Bispensgade med store vinduespartier, der giver en masse lys.

Her udlejes en stor flot 5-værelses lejlighed med en god beliggenhed og udsigt udover Vesterbro til den ene side og over byens tage mod Budolfi Kirke til den anden. Med en elegant modernisering kan du forvente en frisk og stilfuld indretning, der stråler af nyt liv.

Lejligheden er indrettet med en fordelingsgang med skabe, hvorfra der er adgang til et stort soveværelse, hvor der er god plads til både at have sin seng og et skrivebord i soveværelset. Fra gangen er der endvidere adgang til et godt flot badeværelse med helt ny vaskemaskine og ny tørretumbler. Fra fordelingsgangen er der ligeledes adgang til køkkenet med køle-/fryseskab, emhætte, ovn, komfur og opvaskemaskine. Her er der ligeledes et godt lysindfald fra det store vinduesparti.
For enden af fordelingsgangen er et stort depotrum.

Der er ligeledes adgang til en stor lys stue fra fordelingsgangen med højt til loft og store vinduespartier, der giver lys i lejligheden og udsigt udover byen. Fra stuen er der endvidere adgang op til lejlighedens 1. sal, som er indrettet med en stor repos/stue med mange indretningsmuligheder. Herfra er der adgang til endnu et værelse med skab samt et stort værelse.

Beliggenheden er uovertruffen med en kort gåafstand til alle byens bekvemmeligheder, såsom shoppingcentre, restauranter, kulturelle attraktioner og transportforbindelser. Denne lejlighed tilbyder ikke blot et hjem, men en livsstil inden for rækkevidde af alt, hvad Aalborg har at byde på.

Der er mulighed for at leje parkeringsplads i Plaza, som ligger 1 minuts gang fra lejligheden.

Adgang til en dele-bil:
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at låne / leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil.
Bilen lejes via en App for CALUM’s lejere, og de første 24 timer er gratis hver måned, herefter koster det kr. 30 pr. påbegyndt halve times kørsel.

Om ejendommen Bispensgade / Vesterbro

Ejendommene er opført i år 1934 og indeholder både erhvervslejemål og 28 gode boliger i varierende størrelser fra 67 m² til 176 m².

Lejlighederne i ejendommene er indrettet som 1-5-værelses lejligheder, hvor soveværelserne er placeret mod bagsiden af ejendommen, hvilket betyder, at eventuel trafik fra Vesterbro ikke kan høres. Herudover er der lydisolerede ruder i ejendommene, så man næsten ikke kan høre trafikken på Vesterbro. Lejlighederne har generelt et godt lysindfald samt gode stuer og værelser med højt til loftet, så man får en rigtig god rumfornemmelse, når man er i lejlighederne. De fleste af lejlighederne har karnap i stuen, hvilket giver en hyggelig stemning i rummet. Herudover har de fleste af lejlighederne altaner ud mod bagsiden af ejendommen, hvor der er morgen/formiddagssol.

Ejendommene ligger i hjertet af Aalborg og med busstoppested til de fleste af busserne i Aalborg næsten lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet/arbejdet.
For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
11.495 kr./md.
Aconto
900 kr.
Depositum
34.485 kr.
Forudbetalt leje
11.495 kr.
Indflytningspris
57.475 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
5
Areal
150 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
Snarest muligt
Energimærke
D
Elevator
nej
Husdyr tilladt
nej
Senior venlig
nej
Altan
nej
Mulighed for parkering
nej
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.