Falkevej 2, 2. 3., 2400 København NV

3 værelses nyere flot lejlighed på 85 m²

Her er muligheden for at leje en skøn 3-værelses lejlighed i København NV.

Lejligheden er indrettet med en lille entre, hvor der er mulighed for at komme af med sko og overtøj i en indbygget garderobeskab. Fra entreen er der direkte adgang til den store stue med fransk altan. Stuen er indrettet således, at der er god plads til både sofaafdeling og spiseafdeling.

I køkkenet som er både lyst og rummeligt og i åben forbindelse til stue, er der installeret køle-/fryseskab, komfur, ovn og opvaskemaskine, og herudover er der både god skabsplads og bordsplads.

Lejligheden indeholder desuden et godt værelse samt et soveværelset, hvor der er indbyggede skabe og fransk altan på begge værelser. Herudover er der vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden. I lejlighedens badeværelse er der god plads.

Der er gulvvarme i hele lejligheden og der er store vinduespartier som giver et utrolig godt lysindfald i hele lejligheden.

Til ejendommen er det endvidere muligt at leje en p-plads i kælderen ligesom der er en stor tagterrasse, der kan benyttes til de solrige dage.

Aconto varme kr. 800

Aconto vand kr. 400

Om ejendommen

Midt på Nørrebro ligger denne skønne nyopførte ejendom, kun få hundrede meter fra Nørrebro st., den nye Metro station og tæt på indkøb samt Nørrebro Centeret.

Ejendommen indeholder 18 familieegnede boliger fordelt på to trappeopgange, og ejendommen består af to længer i 4 etagers højde langs Falkevej, og 3 etagers højde ud til Nordre Fasanvej.

Hvor de to længer mødes, sker der en bearbejdning af hjørnet, som det kendes fra klassiske københavnerhuse, hvilket skaber et markant hjørne ud til Nordre Fasanvej. Bygningen afsluttes med en penthouseetage fra 3. etage og op, hvor der er materialeskift i facaden. Derved får huset en skala, som passer ind i resten af kvarterets små boligbyggeri med mansardtage, men med et nutidig udtryk, som indgår byarkitektonisk i området.

Udformningen af husets facader og materialitet tager udgangspunkt i de omkringliggende bygningers facaderytme og kvadratiske vinduesdimensioner. De ydre facader mod gaden er udført i lys/gul tegl. Dette skaber en stoflig facade, som i sit farvespil passer godt ind til områdets andre bygninger.
For at skabe kontrast til teglens levende udtryk, har vi valgt enkle sorte vinduesrammer. Ved indgangen og ved porten bearbejdes og detaljeres facaden med sortmalede grafiske felter. Dette skaber detaljering, nedskalering og variation af facaden.
Tagetagen er udført som en nyfortolkning af nabobygningernes sorte mansardtage. Det skaber en fin afslutning på bygningen og skalerer huset ned, så det matcher nabobygningen på Nordre Fasanvej.

Under boligernes fælles, hævede gårdrum er anlagt parkeringskælder med plads til 18 biler.

Bygningen er designet af SANGBERG.
For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
15.495 kr./md.
Aconto
1.200 kr.
Depositum
46.485 kr.
Forudbetalt leje
15.495 kr.
Indflytningspris
77.475 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
3
Areal
85 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
1. august 2024
Energimærke
A2015
Elevator
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Senior venlig
Ja
Altan
Nej
Mulighed for parkering
Ja
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.