Ikarosvej 10, 9210 Aalborg SØ

5 værelses rækkehus på 135 m²

Dette rækkehus ligger på en attraktive grund på Ikarosvej, som er smukt placeret i et grønt og kuperet landskab, der giver rækkehuset en fantastisk udsigt.

Man ankommer til rækkehuset via 2 stikveje fra Ikarosvej og parkerer i umiddelbar nærhed af rækkehuset, hvor der er anlagt 1½ parkeringsplads pr. bolig, så der er rigeligt med parkeringspladser. Terrænet falder langs med husenes gavle, således har man har niveaufri adgang fra ankomstsiden og på sydsiden af huset ligger boligen hævet over terræn. Nedenfor husene ligger et stort fælles grønt areal, og hele området er omkranset af et grønt skovbælte.

Den samlede bebyggelsen består af 24 familieboliger, hvor rækkehusene er organiseret i 5 “stænger”, der alle ligger, så de har en smuk udsigt.

Dette rækkehus er en 5 rums bolig, der er indrettet med entre, toilet, køkken-alrum og stue i stueplan. I køkkenet er der monteret alle hårde hvidevarer i form af ovn, komfur, emhætte, køle-/fryseskab samt opvaskemaskine. På toilettet er der monteret både vaskemaskine og tørretumbler. På 1. salen af rækkehuset er soveværelset, hvor der er masser af skabsplads, to værelser samt husets badeværelse med toilet, og på 2. sal ligger et yderligere værelse / opholdsrum med udgang til yderligere en stor terrasse.

Stueplanet er gennemlyst i køkken alrum og stue, så det er utrolig dejligt at opholde sig i køkken alrummet og stuen. Stuen ligger i umiddelbar nærhed af den store terrasse på sydsiden af rækkehuset, så man har en fantastisk udsigt fra dette rum. Her er der mulighed for at indrette stuen med sofagruppe og evt. ekstra spiseplads. Udgangen til terrassen er med store glaspartier, der giver masser af lys og indrammer den smukke udsigt ud mod grønningen. Terrasserne adskilles med et fast værn til naboen, så man kan opholde sig på terrassen uden indsigt fra naboen.

Der kan gives tilladelse til et mindre husdyr, dog ikke kat.

Om ejendommen Ikarosvej

24 eksklusive rækkehuse på Kildehøj 

På denne attraktive grund på Kildehøj ligger rækkehusbebyggelsen smukt placeret i et grønt og kuperet landskab, med en fabelagtig udsigt ud over det grønne landskab ud over Indkildedalen.
Hele området er i øvrigt omkranset af et grønt skovbælte, som omkranser de grønne fællesarealer foran bebyggelserne.

Bebyggelsen består af 24 eksklusive udlejningsboliger, som er organiseret i 5 stænger, der alle ligger, så de har en smuk udsigt. Hovedparten af boligerne er 4 rums boliger på henholdsvis 108 og 116 m². Nogle boliger er indrettet som 5-værelses rækkehuse og har en 3. etage med et sove-/opholdsrum med tilhørende tagterrasser mod syd og er på 135 m². Alle boligerne har store svævende altaner med udgang fra stueplan.

CALUM har lagt vægt på at skabe et projekt med en lys, enkel og venlig arkitektur. At få skabt varierende og funktionelle boliger med en enkel indretning.  At skabe oplevelsesrige rum og opholdsarealer med mulighed for ophold og leg. At anvende kvalitets materialer der tåler dagligt slid og patinerer smukt over tid. At leve op til miljømæssig bæredygtighed. At leve op til lave driftsudgifter og varmeudgifter i boliger.
Byggeriet fremstår i en kombination af lyse og mørke teglsten, der matcher området og tidens trend.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
13.495 kr./md.
Aconto
400 kr.
Depositum
40.485 kr.
Forudbetalt leje
13.495 kr.
Indflytningspris
67.875 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Rækkehus
Værelser
5
Areal
135 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
1. juni 2023
Energimærke
A2015
Elevator
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Senior venlig
Ja
Altan
Ja
Mulighed for parkering
Ja
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.