Ikarosvej 46, 9210 Aalborg SØ

4 værelses rækkehus på 108 m²

Dette rækkehus ligger smukt placeret på Ikarosvej og har en ekstra stor terrasse til at nyde den fantastiske udsigt.

Man ankommer til rækkehuset via 2 stikveje fra Ikarosvej og parkerer i umiddelbar nærhed af rækkehuset, hvor der er anlagt 1½ parkeringsplads pr. bolig, så der er rigeligt med parkeringspladser. Terrænet falder langs med husenes gavle, således har man har niveaufri adgang fra ankomstsiden og på sydsiden af huset ligger boligen hævet over terræn. Nedenfor husene ligger et stort fælles grønt areal, og hele området er omkranset af et grønt skovbælte.

Den samlede bebyggelse består af 24 familieboliger, hvor rækkehusene er organiseret i 5 “stænger”, der alle ligger, så de har en smuk udsigt.

Dette rækkehus er en 4 rums bolig, der er indrettet med entre, toilet, køkken-alrum og stue i stueplan. I køkkenet er der monteret alle hårde hvidevarer i form af ovn, komfur, emhætte, køle-/fryseskab samt opvaskemaskine. På toilettet er der monteret både vaskemaskine og tørretumbler. På 1. salen af rækkehuset er soveværelset, hvor der er masser af skabsplads, to værelser samt husets badeværelse med toilet.

Stueplanet er gennemlyst i køkken alrum og stue, så det er utrolig dejligt at opholde sig i køkken alrummet og stuen. Stuen ligger i umiddelbar nærhed af den store terrasse på sydsiden af rækkehuset, så man har en fantastisk udsigt fra dette rum. Her er der mulighed for at indrette stuen med sofagruppe og evt. ekstra spiseplads. Udgangen til terrassen er med store glaspartier, der giver masser af lys og indrammer den smukke udsigt ud mod grønningen. Terrasserne adskilles med et fast værn til naboen, så man kan opholde sig på terrassen uden indsigt fra naboen.

Det er ikke tilladt med husdyr i ejendommen, men der kan gives sær-tilladelse til en lille hund.

Om ejendommen Ikarosvej

24 eksklusive rækkehuse på Kildehøj 

På denne attraktive grund på Kildehøj ligger rækkehusbebyggelsen smukt placeret i et grønt og kuperet landskab, med en fabelagtig udsigt ud over det grønne landskab ud over Indkildedalen.
Hele området er i øvrigt omkranset af et grønt skovbælte, som omkranser de grønne fællesarealer foran bebyggelserne.

Bebyggelsen består af 24 eksklusive udlejningsboliger, som er organiseret i 5 stænger, der alle ligger, så de har en smuk udsigt. Hovedparten af boligerne er 4 rums boliger på henholdsvis 108 og 116 m². Nogle boliger er indrettet som 5-værelses rækkehuse og har en 3. etage med et sove-/opholdsrum med tilhørende tagterrasser mod syd og er på 135 m². Alle boligerne har store svævende altaner med udgang fra stueplan.

CALUM har lagt vægt på at skabe et projekt med en lys, enkel og venlig arkitektur. At få skabt varierende og funktionelle boliger med en enkel indretning.  At skabe oplevelsesrige rum og opholdsarealer med mulighed for ophold og leg. At anvende kvalitets materialer der tåler dagligt slid og patinerer smukt over tid. At leve op til miljømæssig bæredygtighed. At leve op til lave driftsudgifter og varmeudgifter i boliger.
Byggeriet fremstår i en kombination af lyse og mørke teglsten, der matcher området og tidens trend.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
11.395 kr./md.
Aconto
500 kr.
Depositum
34.185 kr.
Forudbetalt leje
11.395 kr.
Indflytningspris
56.975 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Rækkehus
Værelser
4
Areal
108 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
1. marts 2024
Energimærke
A2015
Elevator
Nej
Husdyr tilladt
Ja med tilladelse
Senior venlig
nej
Altan
Ja
Mulighed for parkering
Ja
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.