Kastanjen 22, 9210 Aalborg SØ

4 værelses rækkehus på 96 m²

Her er muligheden for at leje et af de skønne rækkehuse på Kastanjen i Gug. Huset er beliggende attraktivt med en sydvendt ugeneret terrasse med græsareal og lukket grusvej lige udenfor terrassen.

Huset er indrettet med køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er i hvide HTH-elemeter, med keramisk kogeplade, indbygningsovn, køle-/fryseskab og herudover er der mulighed for at installere en opvaskemaskine i køkkenet.

Stuen er indrettet med et hyggeligt indhak eventuelt til en sofa og med store glaspartier ud til terrassen, og gulvene er askeparket. Herudover er der i stueetagen et gæstetoilet, hvor der er etableret plads til vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

På 1. salen er rækkehuset indrettet med soveværelset med en indbytte skabsvæg, et stort børneværelse med skabe og et mindre børneværelse / kontor samt et badeværelse. På badeværelset er der pålagt sort/grå fliser, der giver et eksklusivt udseende. Badeværelse er med væghængt toilet og indmuret bruser.

Fra stuen er der direkte adgang til en vest-vendt terrasse, som giver mulighed for masser af eftermiddags- og aftenhygge på terrassen.

El, vand og varme betales direkte til forsyningsvirksomhederne, hvorfor vi som udlejer ikke kender forbrug herpå.

Med hensyn til internet i lejemålet er der mulighed for at få Stofa, MaxSpeed, Kviknet og Hiper m.fl.

Det er ikke tilladt at have hund eller kat.

OBS! Billederne er fra en lignende bolig.

Om ejendommen Kastanjeparken

Rækkehusene ligger på en fantastisk placering i Gug - særligt for børnefamilier. Husene ligger for enden af en lukket vej, og der er alene ca. 300 meter til Gug Skole, så det er nemt at aflevere og hente børnene i skolen. Husene ligger placeret i et stort U for enden af en lukket vej, og dette giver både en hyggelig ankomst samt skaber tryghed i naboskabet.

Alle husene har egen terrasse, som alle enten vender mod vest eller syd/vest, så der er gode muligheder for at nyde både eftermiddagskaffen og aftensmaden på terrassen.
Der er parkeringspladser lige uden for rækkehusene, og herudover er der mulighed for at leje en carport i nær forbindelse til rækkehusene.

Herudover ligger husene meget tæt på indkøb, idet Netto ligger lige bagved, så indkøbene kan hurtigt overstås på vejen hjem fra arbejdet.
Rækkehusene ligger desuden tæt på motorvejen, så det er nemt at komme både til og fra arbejdet, hvis man skal køre via motorvejen.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
9.795 kr./md.
Aconto
0 kr.
Depositum
29.385 kr.
Forudbetalt leje
9.795 kr.
Indflytningspris
48.975 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Rækkehus
Værelser
4
Areal
96 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
01. juni 2023
Energimærke
A2010
Elevator
nej
Husdyr tilladt
nej
Senior venlig
nej
Altan
Nej
Mulighed for parkering
Ja
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.