Nyhavnsgade 9, 1. th., 9000 Aalborg

5 værelses lejlighed på hele 183 m²

Her er muligheden for at leje en skøn 5-værelses lejlighed i midt i Aalborg i denne flotte palæ-ejendom få meter fra Limfjorden.

Lejligheden er veldisponeret med et godt lysindfald fra de høje vinduer. Der er ekstra loftshøjde på 2,65 meter. Herudover er der fra lejligheden udgang til en stor altan.

Der er elevator i ejendommen med direkte adgang ind til lejligheden.

Lejligheden er indrettet med en entre, hvor der er mulighed for at komme af med sko og overtøj. Fra entreen og fordelingsgang er der direkte adgang til 2 store stuer samt et stort køkken alrum. Fra både stue og køkken alrum er der udgang til en skøn stor altan.

I køkkenet som er både lyst og rummeligt, er der installeret køle-/fryseskab, komfur, ovn og opvaskemaskine, og herudover er der både god skabsplads og bordplads. Ved køkkenet er der lavet plads til at man kan sidde, så børnene kan og sidde læse lektier, mens man laver mad. Og ellers er der også plads til et bord i rummet.

Lejlighedens fordelingsgang giver adgang til 2 gode værelser og et stort soveværelse, hvorfra der er adgang til et badeværelse. Herudover er der fra gangen adgang til endnu et badeværelse.

I lejlighedens badeværelse, som er godt udnyttet, er der installeret både vaskemaskine og tørretumbler, så det er nemt at ordne vasketøjet.

Ejendommen tilbyder meget mere end blot en lejlighed:

  • I Plaza er der en elbil, som du kan låne til en favorabel pris, når du har brug for det.
  • Mulighed for at tilkøbe egen p-plads i gården

OBS: Billederne kan være fra en anden lejlighed i opgangen, men indretningen er den samme.

Adgang til en dele-bil:
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil. Bilen lejes via en App. De første 2 timer i måneden er gratis!

Om ejendommen Strøybergs Palæ

Denne flotte palæ-ejendom ligger få meter fra Limfjorden og endnu tættere på det hyggelige gågademiljø i hjertet af Aalborg, så der er rig mulighed for hygge på havnefronten, shopping eller café besøg.

Ejendommen er blevet totalrenoveret og indeholder i dag 14 attraktive herskabslejligheder, der har en skøn udsigt til Limfjorden og den hyggelige havnefront. Herudover er alle lejlighederne veldisponerede med et godt lysindfald fra de høje vinduer. Lejlighederne har ekstra lofthøjde på 2,65 meter, og der er stuklofter i de fleste af lejlighederne samt gulve af fyrplanker. Lejlighederne er indrettet med hyggelige og rummelige stuer, som matcher den gamle stil fra ejendommen. Der er etaberet ny elevator i ejendommen, som kører direkte til lejlighederne, så gæster ankommer direkte i  lejlighedens entre.

Flere af lejlighederne har altan eller indvendig altan, så der er mulighed for at lukke havnefronten helt ind  i lejligheden, samtidig med man kan sidde og nyde de flotte omgivelser og udsigten direkte over Limfjorden såvel som Utzon centeret og havnefronten med de grønne område her imellem.

Der er cykelparkering og depotrum i ejendommens kælder., og herudover er der mulighed for at leje en p-plads lige ved ejendommen.

I området findes også Utzon Centeret, kulturhus Nordkraft og det nye Musikkens Hus, så de kulturelle behov kan nemt blive dækket. Beliggenheden lige ved Aalborgs havnefront, giver ligeledes mulighed for at bade i havnebassinet, nyde solen på kajen eller gå en tur i Jomfru Ane parken.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
13.995 kr./md.
Aconto
1.400 kr.
Depositum
41.985 kr.
Forudbetalt leje
13.995 kr.
Indflytningspris
69.935 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
5
Areal
183 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
1. august 2023
Energimærke
D
Elevator
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Senior venlig
Ja
Altan
Ja
Mulighed for parkering
Ja
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.