Nyhavnsgade 9, 4. tv., 9000 Aalborg

3 værelses lejlighed på hele 114 m²

Her er muligheden for at leje en skøn 3-værelses lejlighed midt i Aalborg i denne flotte palæ-ejendom få meter fra Limfjorden.

Lejligheden er veldisponeret med et godt lysindfald fra de høje vinduer.

Lejligheden er indrettet med en entre, hvor der er mulighed for at komme af med sko og overtøj. Fra entreen og fordelingsgang er der adgang til stort soveværelse med mange skabe, et stort flot badeværelse med vaskesøjle samt direkte adgang til en stor stue med højt til loft. Stuen er i åben forbindelse til et flot køkken. Fra stuen er der endvidere fantastisk udsigt over Limfjorden og hen til broen.

I køkkenet som er både lyst og rummeligt, er der installeret køle-/fryseskab, komfur, ovn og opvaskemaskine, og herudover er der både god skabsplads og bordplads.

Fra køkkenet er der også adgang til et fint kontor/værelse.

Ejendommen tilbyder meget mere end blot en lejlighed:

  • I Plaza er der en elbil, som du kan låne til en favorabel pris, når du har brug for det.
  • Mulighed for at tilkøbe egen p-plads i gården

Adgang til en dele-bil:
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil. Bilen lejes via en App. De første 2 timer i måneden er gratis!

Om ejendommen Strøybergs Palæ

Denne flotte palæ-ejendom ligger få meter fra Limfjorden og endnu tættere på det hyggelige gågademiljø i hjertet af Aalborg, så der er rig mulighed for hygge på havnefronten, shopping eller café besøg.

Ejendommen er blevet totalrenoveret og indeholder i dag 14 attraktive herskabslejligheder, der har en skøn udsigt til Limfjorden og den hyggelige havnefront. Herudover er alle lejlighederne veldisponerede med et godt lysindfald fra de høje vinduer. Lejlighederne har ekstra lofthøjde på 2,65 meter, og der er stuklofter i de fleste af lejlighederne samt gulve af fyrplanker. Lejlighederne er indrettet med hyggelige og rummelige stuer, som matcher den gamle stil fra ejendommen. Der er etaberet ny elevator i ejendommen, som kører direkte til lejlighederne, så gæster ankommer direkte i  lejlighedens entre.

Flere af lejlighederne har altan eller indvendig altan, så der er mulighed for at lukke havnefronten helt ind  i lejligheden, samtidig med man kan sidde og nyde de flotte omgivelser og udsigten direkte over Limfjorden såvel som Utzon centeret og havnefronten med de grønne område her imellem.

Der er cykelparkering og depotrum i ejendommens kælder., og herudover er der mulighed for at leje en p-plads lige ved ejendommen.

I området findes også Utzon Centeret, kulturhus Nordkraft og det nye Musikkens Hus, så de kulturelle behov kan nemt blive dækket. Beliggenheden lige ved Aalborgs havnefront, giver ligeledes mulighed for at bade i havnebassinet, nyde solen på kajen eller gå en tur i Jomfru Ane parken.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
10.995 kr./md.
Aconto
610 kr.
Depositum
32.985 kr.
Forudbetalt leje
10.995 kr.
Indflytningspris
54.975 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
3
Areal
114 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
1. august 2023
Energimærke
D
Elevator
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Senior venlig
Ja
Altan
Nej
Mulighed for parkering
Ja
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.