Vesterbro 51 2. th., 9000 Aalborg

3 værelses lejlighed på 106 m²

Her udlejes en rigtig skøn lejlighed, som er hyggeligt indrettet med entre, rummeligt køkken med udgang til en lille altan, pænt og velholdt badeværelse med kar, stue med udgang til syd-/vestvendt altan samt et værelse.

Herudover er der yderligere en stue. Lejligheden er velegnet til både parret eller venner/veninder.

Der er elevator i ejendommen, og ejendommen indeholder desuden et flot og renoveret indgangsparti. Desuden er der vaskeri samt dejlig stor cykelkælder.

Der er en stor offentlig parkeringsplads lige bag ved ejendommen.

Der kan ikke gives tilladelse til husdyr i denne ejendom
(og der gives ikke sær-tilladelser til en lille hund eller indekat)

Adgang til en dele-bil:
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at låne / leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil.
Bilen lejes via en App for CALUM’s lejere, og de første 24 timer er gratis hver måned, herefter koster det kr. 30 pr. påbegyndt halve times kørsel.

Om ejendommen Hafniahus

I 1930’erne blev ejendommene langs Vesterbro etableret i forlængelse af, at Limfjordsbroen blev bygget, og CALUM’s ejendom ”Hafniahus” blev opført i 1935.

Ejendommen er opført med 21 store herskabslejligheder i varierende størrelser fra 67 m² til 106 m². Lejlighederne er indrettet som 2- og 3-værelseslejligheder med højt til loft og flotte stuklofter. Ejendommen blev opført til det bedre borgerskab, så nogle af lejlighederne er indrettet med ”skjult” pengeskab og klokke til tilkald af stuepige (som dengang boede i mindre værelser i tagetagen), så ejendommen har mange fine og hyggelige karaktertræk.

Lejlighederne har generelt et godt lysindfald, lyse trægulve og rummelige badeværelser med plads til montering af vaskemaskine. Herudover er mange af lejlighederne indrettet med indbyggede skabe i soveværelserne, hvor skabene har flotte udskæringer og er meget rummelige. Næsten alle lejlighederne har altan og flere af lejlighederne og to altaner, hvoraf den ene er stor, så der er god plads til at have både grill og bord med stole rundtom.

Der er elevator i ejendommen, og ejendommens entre er blevet flot renoveret med respekt for den gamle stil i ejendommen.

Desuden er der cykelkælder i ejendommen samt vaskekælder, og ved siden af vaskekælderen er der to store tørrerum, som kan aflåses, og herudover er der kælderrum til alle lejlighederne.

Lige bag ejendommen ligger en stor offentlig parkeringsplads, hvortil man kan købe parkeringskort hos Aalborg Kommune.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg med kun 600 meter til Aalborg Busterminal og togstationen, så det er nemt at komme til studie eller til arbejdet.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
7.295 kr./md.
Aconto
700 kr.
Depositum
21.885 kr.
Forudbetalt leje
7.295 kr.
Indflytningspris
36.475 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
3
Areal
106 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
1. november 2024
Energimærke
D
Elevator
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Senior venlig
Ja
Altan
Ja
Mulighed for parkering
Nej
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.