Vesterbro 53 3. th., 9000 Aalborg

Stor 2 værelses lejlighed på 87 m²

Her udlejes en virkelig skøn lejlighed med to altaner.

Lejligheden er hyggeligt indrettet med en stor entre med fordelingsgang, hvorfra der er adgang til køkkenet, som er indrettet med masser af bordplads samt skabe, og herudover er der fra køkkenet adgang til en af lejlighedens altaner.

Fra fordelingsgangen er der ligeledes adgang til to stuer en suite med glasdøre imellem, og der er endvidere udgang til lejlighedens anden altan fra en af stuerne/værelserne, så der er masser af mulighed for at nyde det gode vejr på altanen. Der er store vinduespartier i rummene, som giver et fantastisk lysindfald i lejligheden, og der er en virkelig god udsigt fra flere af vinduerne.

Herudover er der fra fordelingsgangen adgang til lejlighedens badeværelse som er indrettet med bruser, toilet samt skabsarrangement, så der er plads til at opbevare sine personlige ting i skabet.

Der er elevator i ejendommen.

Der er mulighed for frit at vælge internetudbyder, idet der kan blandt andet vælges imellem Stofa, Kviknet og Hiper m.fl.

Ejendommen indeholder desuden et flot indgangsparti, og der er desuden en dejlig stor cykelkælder.

Herudover medfølger der depotrum til lejligheden.

Der kan ikke gives tilladelse til husdyr i denne ejendom.

Der er en stor offentlig parkeringsplads lige bag ved ejendommen, hvor parkeringen er gratis i tidsrummet fra kl. 19 til kl. 08.

OBS! Billeder er fra en lignende lejlighed.

Adgang til en dele-bil:
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil. Bilen lejes via en App, og de første 24 timer er gratis hver måned.

Om ejendommen Hafniahus

I 1930’erne blev ejendommene langs Vesterbro etableret i forlængelse af, at Limfjordsbroen blev bygget, og CALUM’s ejendom ”Hafniahus” blev opført i 1935.

Ejendommen er opført med 21 store herskabslejligheder i varierende størrelser fra 67 m² til 106 m². Lejlighederne er indrettet som 2- og 3-værelseslejligheder med højt til loft og flotte stuklofter. Ejendommen blev opført til det bedre borgerskab, så nogle af lejlighederne er indrettet med ”skjult” pengeskab og klokke til tilkald af stuepige (som dengang boede i mindre værelser i tagetagen), så ejendommen har mange fine og hyggelige karaktertræk.

Lejlighederne har generelt et godt lysindfald, lyse trægulve og rummelige badeværelser med plads til montering af vaskemaskine. Herudover er mange af lejlighederne indrettet med indbyggede skabe i soveværelserne, hvor skabene har flotte udskæringer og er meget rummelige. Næsten alle lejlighederne har altan og flere af lejlighederne og to altaner, hvoraf den ene er stor, så der er god plads til at have både grill og bord med stole rundtom.

Der er elevator i ejendommen, og ejendommens entre er blevet flot renoveret med respekt for den gamle stil i ejendommen.

Desuden er der cykelkælder i ejendommen samt vaskekælder, og ved siden af vaskekælderen er der to store tørrerum, som kan aflåses, og herudover er der kælderrum til alle lejlighederne.

Lige bag ejendommen ligger en stor offentlig parkeringsplads, hvortil man kan købe parkeringskort hos Aalborg Kommune.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg med kun 600 meter til Aalborg Busterminal og togstationen, så det er nemt at komme til studie eller til arbejdet.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
5.995 kr./md.
Aconto
550 kr.
Depositum
17.985 kr.
Forudbetalt leje
0 kr.
Indflytningspris
23.980 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
2
Areal
87 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
1. marts 2024
Energimærke
D
Elevator
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Senior venlig
Ja
Altan
Ja
Mulighed for parkering
Offentlig parkering
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.