Vesterbro 65 1. th, 9000 Aalborg

3 værelses lejlighed på 90 m²

Nyindrettet og nyistandsat god 3-værelses lejlighed med den fantastiske beliggenhed ved Gåsepigen tæt på det hele – også mange parkeringspladser.

Alt i lejligheden er helt nyt fra 2022 og er indrettet med en entre med adgang til et godt stort alrum med god plads til spisebordet og i direkte forbindelse med et rigtig flot køkken. Fra køkkenet er der adgang til det ene værelse.

Herudover indeholder lejligheden et lækkert badeværelse, samt to store stuer, hvoraf det ene med fordel kan anvendelse som endnu et værelser. Begge stuer fremstår lys med gode lysindfald fra den mange vinduer. I køkkenet er der installeret:

  • Køleskab
  • Ovn
  • Komfur
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine
  • Vaskemaskine

Ejendommen ligger helt centralt i Aalborg lidt tilbagetrukket på Vesterbro og 2 minutters gang til gågaden i Aalborg.

Aalborg Busterminal / togstation ligger 5 minutters gang fra ejendommen, så det er nemt at komme til studiet / arbejdet, og der ligger en offentlig parkeringsplads lige bag ved ejendommen.

Der er mulighed for frit at vælge internetudbyder, der kan blandt andet vælges imellem Stofa, MaxSpeed, Hiper og Kviknet m.fl.

Der er vaskeri i ejendommen.

Der er en stor offentlig parkeringsplads lige bag ved ejendommen.

Der kan ikke gives tilladelse til husdyr i denne ejendom
(og der gives ikke sær-tilladelser til en lille hund eller indekat)

Adgang til en dele-bil:
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at låne / leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil.
Bilen lejes via en App for CALUM’s lejere, og de første 24 timer er gratis hver måned, herefter koster det kr. 30 pr. påbegyndt halve times kørsel.

Om ejendommen Vesterbro 65

Ejendommen er opført i år 1900 med 18 gode boliger i varierende størrelser fra 41 m² til 104 m² samt tre erhvervslejemål i størrelserne fra 105 m² til 180 m² i stueetagen.

Lejlighederne i ejendommen er indrettet som 2- til 4-værelses lejligheder, hvor soveværelserne er placeret mod bagsiden af ejendommen, så der er helt stille. Ejendommen er trukket lidt tilbage fra Vesterbro, så man ikke lægger mærke til trafikken på Vesterbro. Lejlighederne har generelt et godt lysindfald samt gode stuer og værelser med højt til loftet, så man får en rigtig god rumfornemmelse, når man er i lejlighederne.

Alle lejlighederne har sit eget kælderrum, og der er vaskekælder i ejendommen.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg og med busstoppested til de fleste af busserne i Aalborg næsten lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet/arbejdet.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
8.495 kr./md.
Aconto
550 kr.
Depositum
25.485 kr.
Forudbetalt leje
8.495 kr.
Indflytningspris
42.475 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
3
Areal
90 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
1. juli 2024
Energimærke
E
Elevator
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Senior venlig
Ja
Altan
Nej
Mulighed for parkering
Nej
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.