Vesterbro 99 4. 1., 9000 Aalborg

3 værelses lejlighed på 82 m²

OBS! Billeder er fra en lignende lejlighed. Denne lejlighed er indrettet med et ekstra værelse, hvor der på plantegningen er en stiblede linje. Derudover er den spejlvendt.

Dette er en stor og lys 3-værelses lejlighed, som har en fantastisk placering over Netto-butikken på Vesterbro.

Lejligheden er indrettet med en lille entre, stort køkken, hvor der er plads til at lave en lille spisekrog. I lejligheden er der installeret følgende hårde hvidevarer:

  • Køle-/fryseskab
  • Ovn
  • Komfur
  • Emhætte
  • Vaskemaskine

Desuden indeholder lejligheden badeværelse, hvor der er installeret en vaskemaskine.

Endvidere indeholder lejligheden et stort soveværelse med et mindre walk-in-closet.

Endelig indeholder lejligheden en skøn stor stue, der har et rigtig godt lysindfald samt endnu et værelse.

Ejendommen har en skøn tagterrasse, hvor der er sol det meste af dagen.

Der er i ejendommen installeret en nyere elevator og ejendommen ligger lige oven på en Netto-butik, så man nemt og hurtigt kan få handlet ind.

Der medfølger et kælderrum til lejligheden, og der er en stor og lun cykelkælder, hvor man trygt kan lade sin cykel stå.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg og med busstoppested lige uden for døren. Desuden er der mulighed for at parkere tæt ved ejendommen.

Der kan ikke gives tilladelse til husdyr i denne ejendom
(og der gives ingen sær-tilladelser til en lille hund eller indekat)

Adgang til en dele-bil:
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at låne / leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil.
Bilen lejes via en App for CALUM’s lejere, og de første 2 timer er gratis hver måned, herefter koster det kr. 30 pr. påbegyndt halve times kørsel.

Om ejendommen Vesterbro 99

Ejendommen er opført i 1965 med 27 gode boliger i varierende størrelser fra 71 m² til 92 m² samt et stort erhvervslejemål i stueetagen, der er udlejet til dagligvarebutikken Netto. Dette giver lejerne i ejendommen en fantastisk mulighed for at handle dagligvarer på vej hjem fra studiet/arbejdet. Herudover er der yderligere et erhvervslejemål på 2. sal, der er udlejet til Tandlæge Carl Juhl Nielsen.
Lejlighederne i ejendommen er indrettet som 2- og 3-værelseslejligheder med soveværelserne placeret mod bagsiden af ejendommen, hvor der er helt stille. Herudover er der lydisolerede ruder i ejendommen, så man næsten ikke kan høre trafikken på Vesterbro. Der er desuden etableret en skøn sydvendt tagterrasse, hvor der  er sol det meste af dagen, så der er gode muligheder for at sidde ude og nyde solen.

Lejlighederne har generelt et godt lysindfald samt rummelige badeværelser med plads til montering af vaskemaskine. Herudover er mange af lejlighederne indrettet med walk-in-closet i soveværelserne, og køkkenerne er generelt så store, at der er plads til, at man kan have spiseplads i køkkenet.

Der er to elevatorer i ejendommen og alle lejemål har sit eget kælderrum. Desuden er der en god tør cykelkælder, så man kan have sin cykel, barnevogn eller lignende til at stå sikkert, lunt og tørt.

Lige bag ved ejendommen ligger Netto’s parkeringsplads, og der er desuden mulighed for at finde gratis parkeringspladser i området.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg og med busstoppested til de fleste af busserne i Aalborg lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet/arbejdet.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
6.795 kr./md.
Aconto
550 kr.
Depositum
20.385 kr.
Forudbetalt leje
6.795 kr.
Indflytningspris
34.525 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
3
Areal
82 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
01. dec 2022
Energimærke
D
Elevator
Ja
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.