Vesterbro 99 4. 2., 9000 Aalborg

Rigtig fin lejlighed med lækkert køkken og badeværelse.

Dette er en stor og lys 2-værelses lejlighed, som er indrettet med et fint køkken alrum med køle-/fryseskab, ovn, komfur, opvaskemaskine og emhætte. Desuden indeholder lejligheden badeværelse med god plads. Herudover indeholder lejligheden en skøn stue, der har et rigtig godt lysindfald samt et rigtig stort soveværelse med walk-in closet.

Disse hårde hvide varer medfølger:
– Opvaskemaskine
– Kølefryseskab
– Ovn
– Komfur
– Emhætte

Ejendommen har en skøn tagterrasse, hvor der er sol det meste af dagen.

Der er nyere elevatorer fra 2022 i ejendommen, og ejendommen ligger lige oven på en Netto-butik, så man nemt og hurtigt kan få handlet ind.

Der medfølger et kælderrum til lejligheden, og der er en stor og lun cykelkælder, hvor man trygt kan lade sin cykel stå.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg og med busstoppested lige uden for døren. Desuden er der mulighed for at parkere tæt ved ejendommen.

Adgang til en dele-bil:
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at låne / leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil.
Bilen lejes via en App for CALUM’s lejere, og de første 24 timer er gratis hver måned, herefter koster det kr. 30 pr. påbegyndt halve times kørsel.

Om ejendommen Vesterbro 99

Ejendommen er opført i 1965 med 27 gode boliger i varierende størrelser fra 71 m² til 92 m² samt et stort erhvervslejemål i stueetagen, der er udlejet til dagligvarebutikken Netto. Dette giver lejerne i ejendommen en fantastisk mulighed for at handle dagligvarer på vej hjem fra studiet/arbejdet. Herudover er der yderligere et erhvervslejemål på 2. sal, der er udlejet til Tandlæge Carl Juhl Nielsen.
Lejlighederne i ejendommen er indrettet som 2- og 3-værelseslejligheder med soveværelserne placeret mod bagsiden af ejendommen, hvor der er helt stille. Herudover er der lydisolerede ruder i ejendommen, så man næsten ikke kan høre trafikken på Vesterbro. Der er desuden etableret en skøn sydvendt tagterrasse, hvor der  er sol det meste af dagen, så der er gode muligheder for at sidde ude og nyde solen.

Lejlighederne har generelt et godt lysindfald samt rummelige badeværelser med plads til montering af vaskemaskine. Herudover er mange af lejlighederne indrettet med walk-in-closet i soveværelserne, og køkkenerne er generelt så store, at der er plads til, at man kan have spiseplads i køkkenet.

Der er to elevatorer i ejendommen og alle lejemål har sit eget kælderrum. Desuden er der en god tør cykelkælder, så man kan have sin cykel, barnevogn eller lignende til at stå sikkert, lunt og tørt.

Lige bag ved ejendommen ligger Netto’s parkeringsplads, og der er desuden mulighed for at finde gratis parkeringspladser i området.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg og med busstoppested til de fleste af busserne i Aalborg lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet/arbejdet.

 

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
CALUM • tlf. 50105090 • udlejning@calum.dk

Husleje
5.995 kr./md.
Aconto
475 kr.
Depositum
17.985 kr.
Forudbetalt leje
0 kr.
Indflytningspris
23.980 kr.
Skriv til os
Detaljer om lejemålet
Boligtype
Lejlighed
Værelser
2
Areal
82 m²
Delevenlig
Ja
Overtagelse
1. april 2024
Energimærke
D
Elevator
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Senior venlig
Ja
Altan
Svalegang
Mulighed for parkering
Nej
Se på kort

Ønsker du en fremvisning?

Eller er du interesseret i at høre nærmere om lejligheden? Så udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig snarest.